Använda bibliotekens datorer

Du som har lånekort hos biblioteken i Heby kommun kan låna någon av bibliotekens surfdatorer. Vi använder bokningssystemet Netloan.

Med ditt lånekort kan du använda de surfdatorer som finns på biblioteken i Heby, Tärnsjö och Östervåla. 

Vi använder bokningssystemet Netloan. Om ingen bokat en dator kan du logga in direkt på datorn genom att skriva in lånekortsnummer eller det personnummer kortet är kopplat till plus lånekortets pinkod.

Du kan också boka dator via en särskild bokningsdator som finns på alla bibliotek eller via länken nedan. Du kan använda en dator 30 minuter i taget. Om ingen annan låtagare bokat tiden efter dig får du en fråga om du vill förlänga din tid. Det finns ett tak på max 180 minuter per dag för datoranvändning.

Klicka på bilden "Boka dator" för att komma till bokningssidan eller använd följande länk:  https://netloan.heby.se/netloan/

Information om GDPR och personuppgifter

När du loggar in på Netloan för att reservera en dator samtycker du till att dina personuppgifter, som kan inkludera namn, kortnummer, personnummer, telefonnummer och adress, lagras samtidigt som du acceptera våra ordningsregler. Läs mer om GDPR här.

Vill du ansöka om lånekort på biblioteken i Heby kommun?

Vill du boka en dator i Heby, Tärnsjö eller Östervåla?