INSTÄLLT - Besöket av Simon Häggström flyttas till Folkets Hus i Heby

Missa inte besöket av Simon Häggström som nu är flyttat till Folkets Hus i Heby.

OBS! Evenemanget är inställt

Arrangemanget med Simon Häggström kommer att hållas i Folkets hus Heby

5 november kl. 18-19

Kriminalinspektör Simon Häggström är författare till böckerna Skuggans Lag, Nattstad, Flickorna som sprang och I skuggan av sektor 5. Nu kommer han till Heby Folkets Hus (OBS!)

"Kriminalinspektör Simon Häggström är författare till böckerna Skuggans Lag, Nattstad, Flickorna som sprang och I skuggan av sektor 5. Han arbetar som polis specialiserad på människohandel för sexuella ändamål i Människohandelsgruppen vid Nationella Operativa Avdelningen (tidigare Rikskriminalpolisen).

Utifrån sina böcker talar Simon om de människor som han och hans kollegor möter: bland annat om alla de män som köper kvinnor, om hänsynslösa människohandlare som driver sin verksamhet i Stockholms undre värld, om det stora antalet kvinnor som förs in och ut ur Sverige varje år för att säljas i lägenheter och på hotellrum och om dessa människors drömmar om ett bättre liv.

Kom till Folkets Hus i Heby 5 november kl. 18-19 och lyssna på när Simon berättar om och ger oss inblick in i en värld som få människor har någon kunskap om."

(Text: Region uppsala)

OBS! Anmälan krävs till evenemanget. 

Vi tänker på avstånd och handhygien under evenemanget. Vi begränsar också antalet platser så att det är lätt att hålla avstånd. Anmäl dig till Heby bibliotek

Målgrupp:

Taggar:

den 10 september 2020