Startsida Bibliotek Östhammars kommun

 1. Kom igång med Pressreader

  Med vårt lånekort får du tillgång till dagstidningar från hela världen. Vår medarbetare Maria har gjort en instruktionsfilm där hon förklarar hur du kommer igång med tjänsten.

 2. Bokkassar

  Har du svårt att ta dig hit? Vi plockar gärna ihop böcker i kassar som hämtas av någon i din närhet. Hör av dig helst via mail till Östhammars bibliotek. Det går även att ringa men vi är oftast en person i receptionen och vi svarar i mån av tid. Med vänliga hälsningar personalen på biblioteken OBS! På grund av personalläget kan våra öppettider ändras, uppdaterade tider finns på vår hemsida.

I Östhammars kommun finns bibliotek i Alunda, Gimo, Öregrund, Österbybruk och Östhammar. I topmenyn finns en ingång till varje biblioteks sida. Där kan du se var biblioteket ligger, vad det finns för utrustning och även se Öppettiderna under de närmaste veckorna. Du kan också direkt gå in på ditt biblioteks sida genom att klicka på namnet i rutan med öppettider.

Öppet idag

 1. Alunda Bibliotek--

På gång

 1. Viveca Sten om morden i Sandhamn

  Datum onsdag 4 november 19:00 - 20:00
  Plats Alunda Bibliotek

  OBS! Flyttat till 4 november! 2019 kom tionde delen i Sandhamnsserien, I hemlighet begravd

E-biblioteket

 1. E-tjänster

  Biblioteken erbjuder dig tillgång till olika e-tjänster. Till exempel e-böcker och olika databaser. Du når en del av dessa hemifrån. Andra kan du bara använda på bibliotekets datorer.

 2. E-böcker

  I Östhammars kommun lånar du e-böcker här på hemsidan eller i appen Biblio.

 3. E-ljudböcker

  Du kan lyssna på våra e-ljudböcker via appen Biblio! Om du har svårt att läsa så fråga gärna din bibliotekarie om appen Legimus.

Sökguide