Biljana är inte kär!

Biljana är en självsäker tjej i sexan, som har börjat irritera sig på föräldrarna, lärarna, den nya fotbollstränaren och förändrade kompisar. Hon vet vad hon vill, och hon låter inte någon sätta sig på henne.

Andra fristående boken om Biljana Stankovic. En självsäker tjej i sexan, som har börjat irritera sig på föräldrarna, lärarna, den nya fotbollstränaren och förändrade kompisar. Hon vet vad hon vill, och hon låter inte någon sätta sig på henne.
Kristoffer, den snygga killen som kommer till klassen, visar intresse för Biljana. Men Biljana är inte imponerad av byxhäng, snobbiga kalsonger, backslick och krokodilväskor.
Biljana tar på sig morfars gamla skogshuggarjacka till skolan, minns morfar och alla historier han berättade. Kristoffer skickar sin kompis Felix för att tala om för Biljana att han kan tänka sig att vara ihop med henne på prov, för att vara schysst, om hon tar av sig den fula jackan och slutar hänga med Berivan. Biljana undrar om han glömt ta sin medicin eller nåt? Mot hjärnsläpp! Hon är inte ett dugg intresserad av Kristoffer. Sen upptäcker hon att någon klottrat på toalettväggen att Biljana är kär i Kristoffer!

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Liselotte Beverlöv den 29 februari 2012