Butterfly

Slutade med att jag totalt sträck-läste den under tiden jag var där. Den var så spännande!!

Drömmer du också om en man i svart slängkappa och mask? Längtar du efter att bli förförd av en främling i en säng med sidenlakan i ett mörkt rum som doftar gardenia? Eller föredrar du bubbelpool, kylt vin och delikatesser på silverfat tillsammans med en ung uppmärksam älskare?

Allt du önskar kan bli verklighet på Butterfly, världens mest exlusiva klubb för kvinnor- en klubb där medlemmarna kan välja och vraka bland attraktiva män och leva ut sina erotiska fantasier. Bara några få vet vem ägaren är - Beverly Highland, vacker som en gudinna och rik som ett troll. Kylig och tillbakadragen, beundrad på avstånd- en mystisk kvinna som av någon orsak valt att leva ensam. Bara Beverly själv vet varför. I hennes liv finns en man som hon aldrig kunnat glömma, en man som sårat henne så djupt att hon är fast besluten att hämnas. Och efter trettiofem år så tiden äntligen inne.

Fann boken av en slump på ett bibliotek i Uppsala och tog den som ett tidsfördriv medan jag hälsade på pojkvännen i Stockholm. Slutade med att jag totalt sträck-läste den under tiden jag var där. Den var så spännande!! Den har en bra rytm och inga för svåra ord, men lyckas ändå dölja en mystisk känsla i bakgrunden hela tiden.

Den handlar inte om sex, men man förstår att sex förekommer under tiden man läser utan att hon (författaren) skriver det rakt på. Allt slutar i en enda stor explosion och ger en Aha!-känsla länge efteråt. Själva handlingen känns unik i händerna på Kathryn Harvey och man förstår inte hur en sån fantastisk bok blivit så okänd! Jag kommer då ta med den här hela livet och hoppas på att kunna få folk att få upp ögonen för denna underskattade bok.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Josefine, åk 3 GUC den 15 november 2011