Den andre Will Grayson

På en gata i Chicago stöter två killar med samma namn på varandra under absurda omständigheter.

Joförfattare: John Green, David Levithan

genrer: skönlitteratur

Det är inte i en porrbutik man föreställer sig att man träffar på sin namnlike, men det är just där de två Will Graysons möts. Den ene har blivit utslängd från en konsert för att hans fake-ID hade gått ut. Den andra hade rest en lång väg för att träffa sin internetkärlek, och hade fått en adress som lett honom till porrbutiken.

Will Grayson är en kille som lever sitt liv efter två regler: 1. Hålla käften. 2. Inte bry sig. Men det är inte så lätt att följa dem reglerna när man är kär.

Hans bästavän heter Tiny Cooper, den gigantiska och energiska bögen som är i full färd med att sätta upp skolans första och mest fantastiska gaymusikal som någonsin skådats.

Den andre Will Grayson är en deppig kille som inte har kommit ut ur garderoben. Det enda som lyser upp hans dagar är Isaac, killen han snackar med på nätet.

Boken är helt fantastisk, man gråter av skratt och man blir fullständigt kär i karaktärerna. Den är briljant skriven och beskriver på pricken hur det känns att försöka förstå vem man är.

Ett fel uppstod när den här delen av sidan skulle ritas ut.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Kristina Kjellgren den 17 oktober 2017