Höstens kulturprogram är här!

Ladda ner broschyren och få massor av tips.

Foton på personer, mat och löv med ansikten samt en karta.

Dåtid och framtid är två teman som märks bland höstens arrangemang för vuxna. Lär dig mer om allt från vikingarnas tjärtillverkning i de norduppländska skogarna och släktforskning till artificiell intelligens och hållbar utveckling!

Gott om program även innan kulturhusets invigning

Vecka 44 invigs det nya kulturhuset Möbeln i Tierp. Innan dess ordnas kulturarrangemang både på olika platser i Tierp och på biblioteksfilialer i Tierps kommun. Söderfors bibliotek fortsätter att ha många programpunkter – bland annat en föreläsningsserie om släktforskning och Söderfors historia.

En riktig filmhöst

Missa inte Tierps filmfest! I höst fokuserar vi på film och bjuder in till filmvisningar och workshoppar för både vuxna, unga och barn. Se programmet på tierp.se/tierpsfilmfest

Testa sagoyoga på Familjelördagarna

Som vanligt finns det mycket att uppleva för hela familjen på Familjelördagarna – bland annat sagoyoga, Minibioklubben, teater och dans. Fram till november sker de flesta arrangemangen på biblioteksfilialerna.

Kulturprogrammet finns på flera ställen

Kulturprogrammet finns bland annat att hämta på kommunhuset i Tierp samt på kommunens bibliotek och badhus. Här på tierp.se kan du se kulturprogrammet i digital form:

Målgrupp:

den 20 augusti 2019