"Kim och hemligheten" av Lina

Kim bara gapade. Det här var ju helt otroligt! Mitt i skogen stod ett… Läs Linas slut!

Grottöppning.
Mitt i skogen stog en grotta Kim och Jenny gick in. Det var mörkt, dom såg ett ljus dom gick dit. Då hörde de ett skrik det lät som en flicka.

Dom gick dit försiktigt för att titta då såg dom en säck. Kim och Jenny såg till att det inte var någon där sen sprang dom till säcken. Dom öppnade den och såg en flicka. Kim hade brunt hår han var 11 år. Jenny hade blont  långt hår och var 11 år. Flickan i säcken hade blont hår.

Kim frågade flickan vad hon hette. Hon svarade Emelie. Hon var 7 år. Kim och Jenny frågade Emelie varför hon låg i en säck. Emelie svarade att hon har blivit kidnappad.

Då kom en man in i grottan han såg att säcken var tom. När Kim Jenny och Emelie var ute från grottan sprang dom in i skogen för mannen sprang efter dom och skrek att dom skulle tillbaka. Efter en stund såg dom att mannen inte sprang efter dom. Dom började sakta ner. Till slut stannade dom.

Kim frågade Emilie:

– Hur länge har du varit i säcken?

Emelie svarade:

– Två dagar.

Då såg dom ett hus stå mitt i skogen. Dom knackade. Ingen öppnade dörren. Kim öppnade dörren då såg dom en hängd människa i taket.

Kim tittade på dörren det stog mördaren. Dom sprang hem till mamma och pappa så berättade dom allt så ringde pappan till polisen. Polisen tog fast mördaren. 

 

Av: Lina

 

 

Bild: Grottöppning (foto: Roar Petersen , stock.xchng)

Målgrupp:

Taggar:

Skrivet av: Lina den 2 september 2013