"Kim och hemligheten" av Tyra

Kim bara gapade. Det här var ju helt otroligt! Mitt i skogen stod ett… Läs Tyras slut!

Gasmask
Mitt i skogen stog en stock och på stocken var en filt. Under filten fanns ett papper som satt fast med en pil. Dom läste

Om du läser detta så vill jag att du förstår mig. Det är så att det står en text där nedanför den här texten följ den så hittar du en grotta. I grottan ska du hitta en kvinna som har en riktigt stor panna. Som ger dig ett motgift mot min skjukdom/Anonym.

Gå öster ut så ser du rosor gå igenom rosorna så ser du en grotta i grottan så ska du hitta kvinnan och be henne om motgiftet.

– Vi måste gå dit, säger Kim.

– Ok, säger Jenny.

Dom packade två väskor med mat och första hjälpen lådan och gasmasker och började gå öster ut. Det kändes pirrit i magen. Dom såg rosorna, gick igenom. Det var jättemånga rosor så sen satte dom på sig plåster där det blödde. Dom fortsatte i en mörk tät skog. Sen såg dom en grotta. Gick dom dit och såg kvinnan med stor panna. Hon hade brunt hår och rött läppstift och röd klänning. Hon hette Op. Hon sa med hes röst

– Vill ni ha motgiftet till er mormor.

– Ja, sa kim.

– Men då så får ni klara ett dödligt test.

Sen så såg dom Kims mormor som låg på en sjuksäng. Op hade teleporterat dit doms mormor dit. Och nu så höll hon en ny slipad kniv lite över hjärtat på Kims mormor.

– Varje år så väljer jag människa som ska bli utsatt för något hemskt. Och sen dess så har ingen kommit ut levande. Ni måste vara inne i ett dass i en minut där prutt spöket har gått på toa.

Innan dom gick in tog dom sina gasmasker i smyg sen efter en minut så kom dom ut helt oskadda. Op stog utanför med motgiftet i handen. När hon såg dom så skrek hon av fasa. Medan så tog kim motgiftet och sprang till mormor drog iväg med vagnen och Jenny.
När dom såg lekplatsen så gav dom Kims mormor motgiftet och drog hem henne. Och sa att dom hittade mormor i skogen till Kims mamma och pappa.

Dom körde Kims mormor till sjukhuset. Och när mormor kom till sjukhuset så blev hon frisk och dom levde lyckliga i alla sina dar.

 

Av: Tyra

 

 

Bild: Gasmask (foto: Tom Estrea III, stock.xchng)

Målgrupp:

Taggar:

Skrivet av: Carin Carlsson den 2 september 2013