Nyhet! Boka dator på biblioteket i Heby via Netloan

Nu börjar vi använda Netloan. Heby bibliotek är först ut.

Netloan

Med ditt bibliotekskort kan du använda de surfdatorer som finns på biblioteken. Det går även att boka en dator i förväg hemifrån.

Biblioteket använder bokningssystemet Netloan. Om ingen bokat en surfdator kan du logga in direkt på denna genom att skriva in lånekortsnummer eller ditt personnummer plus pinkod.

Du kan också boka dator vid en speciell bokningsdator på biblioteket, eller boka hemifrån. Du behöver alltid ett lånekort och en pinkod för att boka. I bokningssystemet skriver du in antingen lånekortsnummer eller det personnummer kortet är kopplat till, plus pinkod.

På biblioteket i Heby finns förutom tre bokningsbara datorer en drop-in dator, som inte behöver bokas i förväg. På grund av pandemin är sedan en tid bara två datorer tillgängliga, båda är fortsatt igång men behöver från och med 26/4 bokas. Samma bokningssystem kommer snart att finnas på biblioteken i Tärnsjö och Östervåla men Heby är först ut.

Genom att klicka här: https://netloan.heby.se/netloan/ kan du boka dator hemifrån. Annars går det bra att logga in och använda en obokad dator direkt, eller boka dator på plats på biblioteket, där finns tydlig information om hur man gör för att boka.

Netloan

Information om GDPR och personuppgifter

När du loggar in på Netloan för att reservera en dator samtycker du till att dina personuppgifter, som kan inkludera namn, kortnummer, personnummer, telefonnummer och adress, lagras samtidigt som du acceptera våra ordningsregler. Läs mer om GDPR här.

  1. Kontakta oss

    Här hittar du kontaktuppgifter till våra olika biblioteksenheter och till bibliotekets ledning.

Taggar:

den 23 april 2021