Så gick det!

Nu vet vi äntligen hur det gick i berättelsen "Spårlöst". Vi publicerar några bidrag och har lottat ut presentkort till fyra skribenter. Läs de spännande sluten!

Järnväg. Foto: Kevin Brandon, stock.xchng

Penna som skriver på papper. Foto: Vince Petaccio, stock.xchng
Under våren kunde alla som var 9-12 år vara med och skriva slutet på en berättelsen Spårlöst av Petrus Dahlin. Har du glömt hur det började? Här kan du läsa början av berättelsen Spårlöst.

Vi har fått in väldigt många berättelser och kan tyvärr inte publicera alla. Vi har lagt upp ett urval texter som du kan läsa här på webben. 

Vi har lottat fram fyra vinnare som får varsitt presentkort. De går till Ida, Hugo, Max och Emilia. Vill du veta hur det gick? 

Läs deras slut!

"Spårlöst" av Ida

Skrivet av: Carin Carlsson

Jag kollade bort mot rälsen, där tåget sakta hade rullat iväg. Jag var rädd. Rädd för att jag aldrig skulle komma hem igen... Så börjar Idas slut på berättelsen "Spårlöst".

"Spårlöst" av Hugo

Skrivet av: Carin Carlsson

Jag ser att det sitter fast en lapp på halsduken men det var bara prislappen. Jag känner en orolig känsla i kroppen. Det känns som om jag snart ska dö av svält... Så börjar Hugos slut på berättelsen "Spårlöst".

"Spårlöst" av Max

Skrivet av: Carin Carlsson

Jag har ingen aning om vad jag ska göra, jag bara springer runt i cirklar som en galning. Jag vet inte var jag ska gå... Så börjar Max slut på berättelsen "Spårlöst".

"Spårlöst" av Emilia

Skrivet av: Carin Carlsson

Jag börjar springa på rälsen för att hinna i kapp tåget. Men efter ett litet tag som känns som en evighet så ser jag att tåget har stannat en liten bit bort... Så börjar Emilias slut på berättelsen "Spårlöst".

Läs fler slut

 

Bild: Penna (Foto: Vince Petaccio, Freeimages)

Målgrupp:

Taggar:

Skrivet av: Carin Carlsson den 27 juni 2014