Höstens kulturprogram är här!

Ladda ner broschyren och få massor av tips.

Kulturens betydelse för hälsa är högaktuell idag under rådande pandemi med bland annat isolering och ångest. Det är därför ännu viktigare med tillgång till kultur i olika former. Vad vill du ta del av?

Teater eller musik?

Under hösten har en ny serie i samarbete med Tierps Riksteaterförening premiär: Onsdagsteater som bjuder på jazz, chanson, standup och sketcher. Vi tipsar också om två konserter: Fönsterspringan, där Daniel Östersjö sjunger Elsie Johanssons texter, och A Tribute to Nina Simone med Viktoria Tolstoy, Karin Hammar och Ida Sand på scenen. Läs mer om konserter och biljetter längst ner på den här sidan.

Litteratur i alla former

Elin Boardy, Ulrika Knutsson, Simon Häggström, Anna Liljemalm, Bo Persson och några andra författare besöker Kulturhuset Möbeln. Skönlitteratur, facklitteratur, deckare och biografi, 1920-talet och 2000-talet, världens dåtid och framtid – hösten bjuder på litteratur i olika former.

Få ett nytt perspektiv på pandemier genom ett samtal med Martin Holmberg, infektionsläkare och författaren till boken "Pandemier och epidemier" och få prepptips från Niklas Kämpargård, författaren till "Krishandboken".

Läs även mer om kommande utställningar, Familjelördagar, samt kultur för ungdomar.

COVID-19

Alla aktiviteter följer Folkhälsomyndighetens aktuella råd och kan därför komma att ändras med kort varsel. Detta gäller även antalet deltagare så glöm inte att boka plats. För mera information kontakta kultur-fritid@tierp.se och följ Kulturhuset Möbelns facebooksida @kulturhusetmobeln för aktuell information. Läs mer och boka plats på tierp.se/kulturprogram

Kulturprogrammet finns på flera ställen

Kulturprogrammet finns bland annat att hämta på Kulturhuset Möbeln i Tierp, kommunhuset i Tierp samt på kommunens bibliotek och badhus.Du kan också ladda ner broschyren:

Målgrupp:

Taggar:

den 14 augusti 2020