Taktiksnack med Tomas

Mellan 21 maj och 11 augusti är Knivsta bibliotek helt stängt på grund av flyttbestyr. Storlåntagare Tomas Nilsson ger oss sina bästa överlevnadsstrategier!

Storlåntagare Tomas Nilsson

”Det blir svårt förstås”, säger Tomas som nästan dagligen bär boktravar ut och in på Knivsta bibliotek. "Men nu när långlånen börjat gäller det att låna på sig ett lager så man står sig! Det är nu man passar på att ta de där riktigt tjocka böckerna eller böcker som överhuvudtaget fordrar mer tid än fyra veckor. Man lagrar så mycket man tror sig behöva – och lite till."

Tomas är utrustad med sommarstuga och har också möjlighet att komplettera på det lokala biblioteket i närheten om bokförråden skulle sina under sommaren. "Ett annat alternativ är ju att läsa egna böcker!" avslutar han.

Storlåntagare Tomas Nilsson
 

Biblioteket passar på att tipsa om Uppsala Stadsbibliotek och Centrumbiblioteket i Märsta som är  sommaröppna  - om än med vissa förkortade tider - och att det kanske kan vara läge att testa en E-bok under semestern! Ladda hem via Elib till dator eller internet-mobil med hjälp av lånekortsnumret. 

 

Taggar:

Skrivet av: Kristina Vikström den 28 april 2012