Vinn Birdiebiljetter!

Berätta vilket datorspel som du tycker har den bästa berättelsen och var med och tävla om biljetter till Birdie.

Besökare på Birdie vid dator. Foto: BirdieLAN, all rights reserved
Vilket datorspel har den bästa berättelsen, och varför? Berätta så har du chansen att vinna biljetter till Sveriges största ideella datorfestival, Birdie, som hålls i Uppsala den 29 maj-1 juni.

Första pris i tävlingen är 2 helgbiljetter till Birdies expodel (värde 300 kronor per biljett). Andra till femte pris är 1 dagbiljett till Birdies expodel (värde 100 kronor per biljett).

Senast den 31 mars vill vi ha ditt bidrag.

Tävla!

För att vara med i tävlingen fyller du i namn, kontaktuppgifter och svar på vår fråga i formuläret nedan.

Observera att du måste ange minst ett kontaktsätt (adress, e-postadress eller telefonnummer) för att vi ska kunna nå dig om du är en av vinnarna i tävlingen.

 Webbplatsformulär Rubrik=Tävla om Birdiebiljetter 

 

Tävlingen pågår till 31/3 2014 och vinnarna utses av en jury på Bibliotek Uppsala. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnarna meddelas per brev och publiceras med för- och efternamn på Bibli.se. Vinsten hämtas ut på Stadsbiblioteket. Priset är personligt och kan inte överlåtas till annan person. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. Anställda inom Bibliotek Uppsala får inte delta i tävlingen.

 

Läs mer:

 

Bild: Birdies logotyp. (Foto: BirdieLAN, all rights reserved); Besökare på Birdie. (Foto: BirdieLAN, all rights reserved)

Skrivet av: Anna Theorell den 26 februari 2014